Lei et korps

Når ga du din tante Olga fra Toten et korps sist?

I løpet av et år gjennomfører vi svært mange spilleoppdrag og får gjort akkurat det vi liker å gjøre: spre glede gjennom musikk

Er du også på jakt etter levende og engasjerende musikk som vil løfte stemningen på ditt arrangement til nye høyder? Da trenger du ikke lete lenger! Vi er her for å tilby (litt) profesjonell og (veldig) energisk live musikk til (nesten) enhver anledning.

Vi i Bestum Stasmusikk er stolte av å være et (litt) talentfullt og (veldig) allsidig korps som er klare til å imponere ditt publikum. Enten det er en festival, en parade, en bedriftsarrangement, en bryllupsfeiring eller noe helt annet, vil vi skape den perfekte musikalske opplevelsen for deg og dine gjester.

Gjennom årene har vi gjort alt fra flashmobs, spilt velkomstmusikk for gjester, sportsarrangementer, storbandkonsert på privat fest og vært bursdagsgave til korpsentusiaster.

Vårt repertoar spenner fra klassiske favoritter til moderne hits og ta gjerne en titt på vårt repertoar. Med våre dyktige musikanter og svært lidenskapelige opptredener skaper vi minnerike øyeblikk som varer livet ut.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine spesifikke behov og for å reservere for ditt neste spilleoppdrag.

Ikke la sjansen gå fra deg til å skape magi gjennom musikken! Ta kontakt for å få et helt unikt tilbud.

La oss skape uforglemmelige minner sammen