Familiekonsert på Ullern VGS 14.04 klokken 16

Bli med på en uforglemmelig musikalsk reise full av moro og glede! Bestum Stasmusikk og Bestum Skoles Musikkorps inviterer deg og hele familien til en spesiell barnekonsert på Ullern Videregående Skole den 14. april. Sammen med våre dyktige dirigenter, Solveig Valebjørg og Nicklas Bredal, vil vi ta deg med på et reise fylt med fantastiske melodier og spennende rytmer.

Haakon Esplo vil også stå for magi og buktaling i tillegg til sang og musikk, og sammen med sin venn Anton vil de skape fantastisk stemning på scenen! Fra klassiske favoritter til moderne hits, vil denne familiekonserten ha noe for alle aldre. La barna slippe løs fantasien sin mens de synger med og utforsker den fantastiske verdenen av musikk.

Dette er mer enn bare en konsert – det er en opplevelse som vil skape varige minner for hele familien. Så sett av datoen og bli med oss for en dag med latter, glede og musikalsk magi!