Når ga du egentlig noen et korps i gave eller som overraskelse

I en stemningsfull bakgård lørdag 20.04 på Grünerløkka strømmet tonene av tradisjonelle låter som «Gammel Jegermarsj», «Dixieland Strut», «Min Älskling» og den ikoniske «Holmenkollmarsjen» ut fra Stasens instrumenter og fylte luften med livlige rytmer. Stasen var nemlig invitert med for å vekke en kommende brud til hennes utdrikningslag.

Mens brudens øyne åpnet seg til lyden av musikken, ble hun møtt med et smil og latter fra vennene som hadde samlet seg rundt. Det var som om Stasens musikk hadde vært en magisk alarmklokke, vekker ikke bare bruden, men også naboene i området, som lot seg begeistre av den uventede serenaden på en tidlig morgen.

Det var en øyeblikkelig stemning av glede og fest, som Stasens musikk spredte gjennom bakgården og utover. For bruden var dette en minneverdig start på en spesiell dag, og for naboene var det en uventet, men hjertelig velkomst til en ny dag. Så ble Grünerløkka vekket til liv med lyden av musikk og latter, takket være den uforglemmelige opptredenen fra Bestum Stasmusikk.

Så, når ga du egentlig noen et korps i gave eller som overraskelse?

Les mer om å leie Stasen her: Spilleoppdrag«