Stasen + Porsgrunn = Sant

Vi er tilbake fra en helt uforglemmelig helg i Porsgrunn, og ord kan knapt beskrive hvor takknemlige vi er for den opplevelsen vi fikk være en del av.

Porsgrunn Janitsjarorkester (PJO) åpnet dørene for oss og Oppsal Janitsjar, og inviterte oss til å delta i Barnas dag og gå i paraden gjennom byen. PJO hevdet at dette var like stort som 17. mai, og for oss, som er vant til den storslåtte feiringen langs Karl Johansgate, var det en helt utrolig opplevelse. Å se barna vandre gjennom byen på sine egne, kreative paradeflåter var en sann glede, og vi oppfordrer alle til å få med seg dette unike arrangementet ved neste anledning.

I tillegg til paraden fikk vi æren av å holde tre konserter på ulike steder i både Porsgrunn og Skien. Å få dele vår lidenskap for musikk med så mange fantastiske mennesker var virkelig en gave. Og ikke nok med det, PJO feiret samtidig sine 70 fylte år, som vi også var beæret til å dele med dem.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som gjorde denne helgen mulig, og spesielt til ildsjelene i PJO. Det var en opplevelse vi vil bære med oss lenge, og vi ser allerede frem til neste gang vi kan samles på denne måten. Det er noe helt spesielt når tre korps kommer sammen for å dele musikkglede, spille for hverandre og rett og slett ha det hyggelig sammen. Tusen takk for oss.