God sommer til alle sammen

Selv de mest elegante toner trenger en pause, så nå tar Bestum Stasmusikk en velfortjent hvil for å lade opp både sjel og rullatorer! Det har vært en helt fantastisk sesong med seminar på Hadeland, 17. mai-tog gjennom Oslo, og ikke minst Barnas Dag i Porsgrunn, hvor vi fikk kose oss sammen med våre venner i Oppsal Janitsjar og Porsgrunn Janitsjar.

Men frykt ikke, musikkelskere, Stasen er snart tilbake! 14. august blir det en liten, tradisjonsrik gatekonsert i Vigelandsparken ved Sinnataggen klokken 18. 22. november inviterer Bestum Stasmusikk alle til en storslått filmmusikkonsert i ærverdige Stabekk kino, hvor det kan hende noen superstjerner dukker opp (hvem vet, kanskje til og med Hans Zimmer?). Hva vi skal spille er fortsatt en hemmelighet, men én ting er sikkert: Det blir en uforglemmelig konsert!

Så, god sommer alle sammen! Nyt solen, isen og musikken – vi sees snart!