Konsert ved Ullern frivillighetssentral

I forbindelse med Oslos 400-årsjubileum, holdt Bestum Stasmusikk en flott konsert ved Ullern Frivillighetssentral Hoffsveien. Publikum viste med all tydelighet at de satte pris på den timen Stasen spilte. De som kjenner Stasen vet at det alltid er et variert repertoar, og denne gangen var intet unntak. Med kjente og kjære sanger som de fleste kunne nynne med på, ble det en uforglemmelig opplevelse for alle til stede.

Før konserten var det nok dramatikk til å vare resten av helgen. Oppmøtestedet hadde blitt satt til et annet sted, noe som ga korpsets ledelse en gyllen mulighet til å teste krisehåndteringsplanen sin. Og det må sies, den fungerte helt perfekt! Alle musikanter kom seg til konsertstedet i tide, klare til å levere nok en strålende forestilling. Men, litt dramatikk er jo ikke ukjent for Stasen. Det er jo derfor mange lever dette ville og uforutsigbare korpslivet.